Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50€

Ο SPOROS ΦΥΤΡΩΣΕ

Μπορεί για εσένα, μια ρυζογκοφρέτα με σολομό και αγγούρι ή μια μπάρα πρωτεΐνης να μοιάζουν ιδανικά σνακς.
Τι γνώμη θα είχε όμως για αυτά ένα 2χρονο;

Τα παιδικά σνακς πρέπει πρώτα από όλα να αρέσουν στα παιδιά. Τελεία.
Ή μήπως τέλεια;

Αυτό ακριβώς. Πρέπει να έχουν τέλεια γεύση και ταυτόχρονα να προσφέρουν όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Για κάποιους, ίσως. Για εμάς; Όχι, φυσικά!

Κάναμε εκατοντάδες δοκιμές. Ξανά και ξανά, μέχρι να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα, ακριβώς όπως το είχαμε φανταστεί. Λίγο πιο τραγανό το ένα, λίγο πιο σοκολατένιο το άλλο, ένα όμορφο σχήμα αστεράκι για το τρίτο. Λεπτομέρειες που όσο μας δυσκόλευαν, τόσο μας έκαναν να προσπαθούμε. Και τα καταφέραμε.

Φτιάξαμε τέλεια, θρεπτικά σνακς, φτιαγμένα από ολόφρεσκες, βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς ζάχαρη, αλάτι ή πρόσθετα συντηρητικά. Γεμάτα βιταμίνες, έτοιμα να έρθουν μαζί σας, για κάθε μικρή (ή μεγάλη) λιγουρίτσα.

Τα ονομάσαμε Sporos, επειδή από έναν σπόρο ξεκίνησαν όλα 🙂

O SPOROS EΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜAΔΑ ΤΟΥ

Η επιστημονική μας ομάδα είναι το πιο βασικό συστατικό μας 🔬

Η παιδοδιατροφολόγος

Ιωάννα Αγγουράκη

Η Ιωάννα Αγγουράκη είναι διαιτολόγος και μητέρα 2 μικρών παιδιών. Ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙΘ και κατόπιν απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διατροφή και Δημόσια Υγεία, από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκτοτε, εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της με μετεκπαιδεύσεις στη βρεφική διατροφή (Ludwig Maximilians University, 2019), στη γαλουχία (International Institute of Human Lactation, 2020) και την επιλεκτική σίτιση (SOS Feeding Therapist, 2021). Έχει δημιουργήσει το Mommy & Me, ένα κέντρο που αφορά τη διατροφή του βρέφους, του νηπίου και της μητέρας.

Η διατροφολόγος

Άννα Μαρία Βολανάκη

Η Άννα-Μαρία Βολανάκη είναι αθλητική διατροφολόγος (Oxford Brookes University, SENr, Practitioner Registrant) και επιστήμονας φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΕΚΠΑ, EIMGreece). Έχοντας αποκτήσει προϋπηρεσία στην Ελλάδα και στην Αγγλία, γνωρίζει εις βάθος τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας γονιός σήμερα, σχετικά με τα τρόφιμα που μπορεί να δώσει στο παιδί του. Ως μέρος της επιστημονικής ομάδας, μεριμνά να δημιουργούνται νόστιμα και θρεπτικά γεύματα, τα οποία στοχεύουν στην επίτευξη της συνολικής υγείας των παιδιών, και ταυτόχρονα, στην καταπολέμιση της παιδικής παχυσαρκίας.

Η παιδίατρος

Έρη Ρηγίνου

Η Έρη Ρηγίνου είναι παιδίατρος και μητέρα τριών αγοριών. Πριν ακόμα εξειδικευθεί στην παιδιατρική, κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, θεωρούσε ότι η πρόληψη θα πρέπει να αποτελεί σημαντικό μέρος της πρακτικής με τους μικρούς ασθενείς της. Έτσι, απέκτησε τον τίτλο της πιστοποιημένης συμβούλου για το μητρικό θηλασμό (IBCLC), εκπαιδεύτηκε στη σίτιση βρεφών με τη μέθοδο BLW (Baby-Led-Weaning) και επιμορφώθηκε πάνω στη φυτοφαγική διατροφή (plant-based nutrition). Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια σε γονείς με θέμα την σωματική αλλά και ψυχική υγεία των παιδιών.

Food of tomorrow

Το φαγητό του αύριο

Φτιάχνουμε τα σνακς του μέλλοντος, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Γιατί θα έρθουν μαζί αύριο στη βόλτα στο πάρκο, στο διάλειμμα του σχολείου, στις δραστηριότητες αλλά και στο πίσω κάθισμα ενός ταξιδιού.

ΣΝΑΚΣ ΠΟΥ ΝΟΙAΖΟΝΤΑΙ

Γερά παιδιά

Μια ισορροπημένη διατροφή ξεκινάει από τα πρώτα χρόνια της ζωής. Μέσω αυτής αγωνιζόμαστε κατά της παιδικής παχυσαρκίας και χτίζουμε έναν υγιή οργανισμό και ανοσοποιητικό σύστημα.

Δυνατό μυαλό

Το σημαντικότερο εργαλείο του σώματος χρειάζεται το κατάλληλο ``καύσιμο`` για να λειτουργήσει. Παρέχοντας στον εγκέφαλο όλα τα πολύτιμα συστατικά, τον βοηθάμε να αποδίδει τέλεια.

Βιώσιμο μέλλον

Η χρήση βιολογικών πρώτων υλών μειώνει το ενεργειακό αποτύπωμα στο περιβάλλον, χτίζοντας ένα πιο πράσινο μέλλον. Τα προϊόντα μας είναι σωστά μελετημένα, ώστε αποφεύγουμε την άσκοπη σπατάλη τροφίμων.

Sporos Club

Άσε την ποδιά στην άκρη και φόρεσε την μπέρτα του σούπερ-γονέα. Καλώς ήρθες στο Sporos Club! Εδώ θα βρεις χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη διατροφή των παιδιών (και όχι μόνο).

Σύντομα κοντά σας
Top