Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50€

Αποστολές & Επιστροφές

Πολιτική Αποστολών

Η Sporos Meals συνεργάζεται με την εταιρία κούριερ ACS για παραγγελίες εντός Ελλάδας

Κόστος μεταφορικών

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα
Δωρεάν για παραγγελίες εντός Ελλάδας αξίας άνω των 50€.
Σε κάθε άλλη περίπτωση εντός Ελλάδας, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3,5€.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδας είναι 1-2 ημέρες ενώ για Ταχυδρομικούς Κώδικες εντός Ελλάδας που ορίζονται ως δυσπρόσιτες περιοχές σύμφωνα με το σύστημα της εταιρίας κούριερ ACS υπολογίζονται στις 2-5 ημέρες.

 

Πολιτική Επιστροφών

Η Sporos Meals δίνει τη δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας της να παραγγείλετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (Δευτέρα – Κυριακή), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, επιλέγοντας από τα προϊόντα μας, ως αυτά εμφανίζονται στην ενότητα “Προιόντα/Products”. 

 

Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Επιχείρηση μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. αν το προϊόν/τα προϊόντα που σας παραδόθηκε/παραδόθηκαν είναι ελαττωματικό (π.χ. αν προϊόν έχει αλλοιωθεί ή καταστραφεί ολοσχερώς κατά την μεταφορά του), η Sporos Meals σας παρέχει την δυνατότητα αντικατάστασης ή επιστροφής των χρημάτων σας εντός 30 ημερών. Η επιστροφή προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του.
  2. αν το προϊόν/τα προϊόντα που σας παραδόθηκε/παραδόθηκαν είναι άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει ιδιότητας η οποία έχει προηγουμένως συνομολογηθεί εγγράφως με την Sporos Meals, ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους και αντικατάστασης του προϊόντος/προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην έδρα μας βαρύνουν την Sporos Meals αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρία τρόπος επιστροφής.
  3. σε περίπτωση παράδοσης προϊόντων με χρονική καθυστέρηση άνω των 20 ημερών από αιτία που δεν περιλαμβάνεται στις παρακάτω συνθήκες καθυστέρησης της παραγγελίας:

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  1. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας 
  2. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας
  3. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας όπως:
  • Σε σχέση με το προϊόν που παραγγείλατε
  • Σε σχέση με την πληρωμή του
  • Τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει και ουδεμία υποχρέωση αποζημίωσης υπέχει, για τυχόν αλλοίωση των σνακς, τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί στον καταναλωτή, και η οποία τυχόν επέλθει, από τη μη τήρηση των ενδεδειγμένων οδηγιών συντήρησης των προϊόντων μας από μέρους του, μετά την παράδοση της παραγγελίας από τους αρμόδιους συνεργάτες μας. 

Προς το σκοπό διασφάλισης της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας, έχουμε διενεργήσει όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους, προτού σας παραδώσουμε τα σνακς, τα οποία έχετε παραγγείλει. Σας προτείνουμε, όπως καταναλώνετε τα σνακς, τα οποία σας παραδίδουμε μέχρι την ημερομηνία λήξης τους και σε κάθε περίπτωση, όπως ακολουθείτε τις οδηγίες συντήρησης των σνακς, τα οποία σας παραδίδουμε, ως αυτές αναγράφονται στην συσκευασία τους αλλά και στην προιοντική σελίδα. 

Μετά την λήψη της παραγγελίας, η δέουσα συντήρηση των προϊόντων, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του καταναλωτή/παραλήπτη. Στην περίπτωση αυτή, δε χωρεί από την Εταιρεία μας οποιαδήποτε επιστροφή ή/και αντικατάσταση των παραγγελιών, τις οποίες έχετε ήδη παραλάβει, και δε λαμβάνει χώρα επιστροφή χρημάτων από την Εταιρεία μας για τις εν λόγω παραγγελίες.

Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει, για τυχόν παραλείψεις/ανακρίβειες από μέρους του καταναλωτή/παραλήπτη, αναφορικά με τα στοιχεία παράδοσης της παραγγελίας (ενδεικτικά διεύθυνση παράδοσης, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ.), την οποία έχει ήδη διενεργήσει και τα οποία τυχόν έχουν ως αποτέλεσμα την μη δέουσα ολοκλήρωση της παράδοσης της παραγγελίας.

Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει, στην περίπτωση κατά την οποία, ο καταναλωτής/παραλήπτης δεν είναι φυσικά παρόν στην διεύθυνση την οποία μας έχει παραχωρήσει για την παράδοση της παραγγελίας του ή/και στην περίπτωση κατά την οποία δεν είναι δυνατό να τον βρούμε στα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία μας έχετε παράσχει, για την παράδοση της παραγγελίας του.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, δεν λαμβάνει χώρα επιστροφή χρημάτων από την Εταιρεία μας. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την πληρότητα και ακρίβεια των στοιχείων, τα οποία του ζητούνται και μας δηλώνει, προκειμένου να διενεργήσει την παραγγελία του, μέσω της ιστοσελίδας μας, αλλά και για τη διαθεσιμότητά του, στον χώρο παράδοσης της παραγγελίας του και στα στοιχεία επικοινωνίας του, τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας από αυτόν.

Σε περίπτωση κατά την οποία, για οποιοδήποτε λόγο, πιθανολογείται ότι θα καθυστερήσει η προγραμματισμένη παράδοση της παραγγελίας σας, η Εταιρεία μας θα σας ενημερώνει εγκαίρως ως προς αυτό, και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξυπηρετήσει ομαλώς την παραγγελία σας και να σας την παραδώσει κατά την προγραμματισμένη ημέρα παράδοσης αυτής.

Εάν η παράδοση της παραγγελίας σας, δεν καταστεί εφικτό να παραδοθεί, κατά την προγραμματισμένη ημερομηνία, σύμφωνα με τα ως άνω αναφερόμενα, η Εταιρεία μας, θα σας ενημερώνει εγκαίρως ως προς αυτό, και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η παραγγελία σας, να σας παραδοθεί, όσο τον δυνατόν πιο άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν δύναται να λάβει χώρα επιστροφή των χρημάτων σας από την Εταιρεία μας για την εν λόγω παραγγελία.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννοήσεως και πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Σε κάθε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην έδρα της εταιρίας μας εντός 3 ημερών, τότε η εταιρία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προϊόντων. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Επισημαίνεται τέλος ότι δεν χωρεί υπαναχώρηση σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.

 

Ακύρωση/ Τροποποίηση παραγγελίας

Η εταιρείας μας διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση και τροποποίηση μιας ηλεκτρονικής και μόνο παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Από τη στιγμή που έχετε κάνει την παραγγελία σας και έχετε ολοκληρώσει την πληρωμή αυτής, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχετε τη δυνατότητα τροποποίησης ή ακύρωσης της παραγγελίας σας εντός 2 ωρών, με τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο hello@sporosmeals.com και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της.

Σε περίπτωση που επέλθει το διάστημα των 2 ωρών, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί κανονικά και η Εταιρεία μας θα σας παραδώσει ακριβώς το περιεχόμενο της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας για την εν λόγω παραγγελία.

Αλλεργιογόνα

Αναφορικά με αλλεργιογόνα συστατικά, τα οποία, τυχόν να περιέχονται στα σνακς, τα οποία παραγγέλνετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή από τα φυσικά σημεία πώλησης τους παρακαλούμε, όπως ανατρέξετε στην ενότητα “Όροι Χρήσης” της ιστοσελίδας μας, πατώντας εδώ.

Αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία θα σας ζητήσουμε αποκλειστικά προκειμένου να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε εγκαίρως τις παραγγελίες σας, παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στη σχετική ενότητα των Όρων Χρήσεως πατώντας εδώ.

Για οποιοδήποτε ερώτημα ή διευκρίνιση, αναφορικά με την παρούσα πολιτική, παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, στο hello@sporosmeals.com

 

Σημείωση: Η Εταιρεία μας κατά τη διακριτική της ευχέρεια, αλλά και σύμφωνα με τις εκάστοτε προσταγές της σχετικής εφαρμοστέας ελληνικής κι ευρωπαϊκής νομοθεσίας, καθώς και τις τυχόν μεταβολές στους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των συνεργαζόμενων τρίτων μερών, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί/αναθεωρεί την παρούσα πολιτική, οπότε και θα αναρτά στην ιστοσελίδα της την αναθεωρημένη πολιτική, η οποία θα ισχύει άμεσα, κατά την ανάρτηση της στην ιστοσελίδα μας και εφεξής.

Top