Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50€

Τρόποι πληρωμών

Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να πληρώσετε μέσω της χρήσης της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας.

Η πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διενεργείται άμεσα, είναι απόλυτα ασφαλής, συμμορφούμενη πλήρως με την οικεία εφαρμοστέα Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία, και διασφαλίζει την απόλυτη προστασία του ηλεκτρονικού σας απορρήτου και της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Ειδικότερα, με την επιλογή πληρωμής μέσω κάρτας ο χρήστης ανακατευθύνεται, χωρίς να αλλάξει σελίδα ο περιηγητής (browser), στο περιβάλλον της διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής VivaWallet, όπου συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και συνεχίζει κλικάροντας στην επιλογή «χρέωση», οπότε και η συναλλαγή του εκτελείται αυτόματα. Κατόπιν, ο χρήστης επαναφέρεται στο περιβάλλον της ιστοσελίδας μας και λαμβάνει τη σχετική επιβεβαίωση της καταχώρισης της παραγγελίας του.

Σημειώνεται ότι η VivaWallet, ως πάροχος υπηρεσιών πληρωμών, δύναται να προσφέρει και άλλες επιλογές στον χρήστη μετά την ανακατεύθυνσή του στο περιβάλλον της πλατφόρμας της, όπως, ενδεικτικά, η εγγραφή ή η αποθήκευση των στοιχείων της κάρτας του στη VivaWallet.
Η Sporos Meals I.K.E. δεν σχετίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για τέτοιου είδους επιπλέον επιλογές που κάνει ο χρήστης μετά την ανακατεύθυνσή του στη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικής πληρωμής της VivaWallet, η χρήση της οποίας διέπεται από τους δικούς της όρους και προϋποθέσεις.

Οδηγίες για πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα:
α. Δεκτές για πληρωμή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται οι πιστωτικές κάρτες τύπου Visa,Maestro, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB και Bankcontact.
β. Το πεδίο CVV, το οποίο σας ζητείται, βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος ή τετραψήφιος αριθμός, ο οποίος περαιτέρω διασφαλίζει την ασφάλεια της ηλεκτρονικής συναλλαγής σας. Ανάλογα με τον τύπο χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, τον οποίο χρησιμοποιείτε για την πληρωμή, θα κληθείτε να συμπληρώσετε διαφορετικό κάθε φορά αριθμό. Παρακαλούμε, συμβουλευτείτε την ένδειξη i (information), δίπλα από το σχετικό πεδίο, στο οποίο καλείστε να συμπληρώσετε το CVV.
γ. Στην περίπτωση κατά την οποία ανακύψει κάποια τεχνική δυσκολία (π.χ. διακοπεί η σύνδεση σας) ή λάβει χώρα κάποιο εκ παραδρομής σφάλμα, κατά την πληρωμή σας, παρακαλούμε, όπως επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Στην περίπτωση κατά την οποία ανακύψει κάποια τεχνική δυσκολία (π.χ. διακοπεί η σύνδεση σας) ή λάβει χώρα κάποιο εκ παραδρομής σφάλμα, κατά την πληρωμή σας, παρακαλούμε , όπως επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο hello@sporosmeals.com

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας καταθέτοντας το ακριβές ποσό στην συνεργαζόμενη τράπεζά μας. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας στο πεδίο αιτιολογία κατά την κατάθεση.

Η παραγγελία σας εκτελείτε μόλις ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας.

Μόλις ενημερωθούμε (ελέγχουμε για καταθέσεις τους λογαριασμούς μας καθημερινά στις 09:00) για την εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα. Για το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας παραμένει σε κατάσταση «αναμονής» μετά την καταχώρησή της, μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Viva.com
GR1270100000000741802374292
Δικαιούχος Λογαριασμού: SPOROS MEALS Ι.Κ.Ε.

Επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα ή διευκρίνιση, αναφορικά με την παρούσα πολιτική. Για τα αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας μας, παρακαλoύμε, στείλτε μας e-mail στο hello@sporosfoods.com

Σημείωση: Η Εταιρεία μας κατά τη διακριτική της ευχέρεια, αλλά και σύμφωνα με τις εκάστοτε προσταγές της σχετικής εφαρμοστέας ελληνικής κι ευρωπαϊκής νομοθεσίας, καθώς και τις τυχόν μεταβολές στους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των συνεργαζόμενων τρίτων μερών, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί/αναθεωρεί την παρούσα πολιτική, οπότε και θα αναρτά στην ιστοσελίδα της την αναθεωρημένη πολιτική, η οποία θα ισχύει άμεσα, κατά την ανάρτηση της στην ιστοσελίδα μας κι εφεξής.

Top